Răspunsuri & Întrebări

Mai jos găsiți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Îți recomandăm să aduci laptopul personal, dacă nu ai laptop personal îți vom pune la dispoziție un laptop performant.
Nu ai nevoie pentru a urma acest curs. Dacă ai cunoștințe de bază de lucru cu un calculator, atunci ești pregătit să înveți programare, începând cu modulul 1.
La absolvire, vei primi o diplomă de participare, care atestă performanțele tale din cadrul cursului. Mai mult, cunoștințele dobândite sunt suficiente pentru obținerea unor certificări recunoscute internațional în domeniul IT. Totodată, te vom susține în interviurile cu companiile din industrie și îți vom pune la dispoziție materialele necesare pentru a te perfecționa în tehnoloțiile de interes pentru tine.
Programarea se învață prin multă muncă și dedicare. Așadar, este recomandat studiul individual!
În funcție de programul care te interesează, vei găsi informații pe site privind grupa care este în formare și data de start a programului. În momentul în care locurile disponibile din cadrul acelei grupe se ocupă, se vor deschide rapid înscrierile pentru următoarea grupă, cu o nouă dată de start pentru aceasta.Așadar, dacă ești hotărât să urmezi cursurile într-o anumită perioadă și este importantă pentru tine data de start, nu sta pe gânduri! Înscrie-te din timp, și hai să ne cunoaștem!
Te fac programator îți oferă oportunitatea de a te angaja pe o poziție Junior. Fii conștient însă, că numai studiul continuu și perseverența ta îți vor asigura un nivel înalt de pregătire, care îți va crește semnificativ șansele de angajare.