#

Echipa Te Fac Programator

Entuziasmul și energia bună pe care o transmitem sunt elementele esențiale ale trainerilor noștri. Cu o experiență dovedită în domeniul IT, de la ingineri, masteranzi în IT, doctoranzi, cercetători în diverse ramuri ale Computer Science, toți profesorii de la "Te Fac Programator" activează pe diverse laterale ale industriei.

Deși stabiliți în București, ei se deplasează săptămânal prin țară pentru a susține cursuri în județele din jurul Bucureștiului pentru a pregăti viitori profesioniști în IT. Misiunea noastră este educarea populației pentru era digitală și cu fiecare zi care trece, reușim să schimbăm și să educăm! Vino și tu alături de noi în această călătorie! Așadar, vrei să te fac programator?

8

Module de curs

100

Interesați

144+

Materiale create

30+

Premii pregătite

Cine sunt Trainerii noștrii

Cei pe care îi veți avea în fața voastră sunt profesioniști în domeniul dezvoltării de software. Trainerii noștri activează în domeniile pe care le predau și pun pasiune în a-i ajuta pe ceilalți.

#

Ioana VasileManager în IT

Cu experiență vastă în domeniul managementului de proiecte, la companii precum Bitdefender, Ioana este cea care te poate ajuta dacă vrei ca ideea ta de proiect să devină realitate

#

Laur NeaguDoctorand în Inteligență Artificială

Laur are experiență de trainer de peste 3 ani în cadrul Academiei Microsoft din București. Mereu curios și motivat, te va ajuta constant în călătoria ta spre meseria de programator

#

Ancuta NicuDezvoltator Software

Având mai bine de 4 ani de lucru cu tehnologii bancare în cadrul BCR, Ancuța este unul dintre puținii experți dovediți în domeniul bazelor de date, optimizări și prelucrări de date

#

Eduard CojoceaCercetător în Machine Learning

Pasionat de cele mai noi tehnologii, Eduard este un inginer desăvrâșit. În prezent, cercetează soluții prin care mașinile se pot conduce autonom

#

Mihai Ionuț VîlcuArhitect de Sistem

Cu o experiență de peste 5 ani în piața dezvoltării software, Mihai are totodată un talent nativ pentru a preda. El e Team Leader al claselor din Argeș

#

Viorel StanDezvoltator Software

Cu o experiență vastă de lucru în inginerie, Viorel este senior-ul echipei noastre. El dă dovadă de un bun management, calm și abilități de rezolvare a problemelor.

#

Iulian CostacheDezvoltator Software

Iulian este unul dintre inginerii consacrați ai Automobile Dacia de la uzinele Mioveni. Calm, bine organizat și tot timpul deschis să educe juniorii.

#

Alex IvanConsultant Software

Alex oferă consultanță software in cadrul RBA de mai bine de 8 ani, unei palete diverse de clienți din România și străinătate.

#

Andi VerejanuInginer

Andi este trainerul cu cea mai mare experiență din cadrul academiei. Calm, tenace, ferm, mereu pregătit să își ajute studenții.

#

Mihai PetreAsistent Universitar

Mihai este masterand în inteligență artificială și asistent universitar în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din București.